Котлетки з риби

Котлетки з риби готувати досить просто. Такі котлети виходять досить незвичайними на смак. Пропоную вам 3 рецепта котлет з риби — рибні котлети, рибні оладки і рибні котлети з щуки.

Рибні котлети
Буде потрібно:
— 500 грам риби;
— 1 яйце;
— 80 г хліба;
— 2 ст.л. рослинного масла;
— півсклянки молока;
— 3 ст.л. панірувальних сухарів.
Спосіб приготування:
Порізаний на кубики білий хліб замочити в молоці і в місці з філе риби (зазвичай використовуються нежирні сорти) прокрутити через м’ясорубку 2 рази. Додати сіль, перець за смаком. Заважати до отримання однорідної маси. Також можна додати зелену цибулю. З фаршу сформувати котлетки, обваляти в паніровці і смажити на повній потужності 8 хвилин.

рибні оладки
Буде потрібно:
— 500 грам горбуші;
— Сіль перець;
— 5 яєць;
— 30-50 грам кропу;
— 100 грам зеленої цибулі.
Спосіб приготування:
Заморожене філе риби дрібно настругати і змішати зі збитими яйцями (1 яйце на 100 грам риби) Додамо зелень: кріп, петрушка, цибуля тощо Поперчити і посолити за смаком. Все добре перемішати до отримання так званого «тесту». Це «тісто» вилити на розігріту сковорідку і смажити до рум’янцю на оладках. Можна їсти в холодному вигляді під будь-яким соусом.

Рибні котлети з щуки
Буде потрібно:
— 500 г філе щуки;
— 1 морква;
— 1 ріпчаста цибуля;
— 1 яйце;
— Шматочок замоченного в молоці батона;
— сіль, перець, панірувальні сухарі.
Спосіб приготування:
Філе щуки порізати на шматки і пропустити через м’ясорубку разом з обсмаженими на шматочку вершкового масла моркви і цибулі. Додати в фарш сіль, перець за смаком. Сформувати котлети і обсмажити їх до рум’янцю.

Leave A Comment

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *