​​риба в клярі

Правильно приготовлена ​​риба в клярі, може стати прикрасою будь-якого, навіть самого вишуканого столу. Існує безліч рецептів приготування риби в клярі. Ось рецепт яким я користуюся.

Для приготування рибного філе в клярі приготуйте:
1. 500 грам рибного філе (я використовувала щуку, але можна і іншу рибу);
2. Спеції (сіль, перець і ін.) За смаком;
3. Рослинна олія.

Для клярі:
1. 3 яйця;
2. 200 мл молока;
3. 200 грам борошна;
4. Сіль.

Послідовність приготування:
Поріжте рибу на невеликі шматочки. Додайте всі спеції і відставте на півгодини. Приготуйте кляр, для чого збийте яйця з сіллю, після додайте молоко і добре перемішайте. Додайте борошно і ретельно перемішайте. Шматочки риби умочіть в клярі.

Для смаження необхідно рясне кількість розігрітого рослинного масла. Смажте протягом 5-7 хвилин, не великими порціями, обсмажуючи шматочки з обох сторін.

Смачного!

Leave A Comment

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *