Шотландська «уха»

нгредіенти: 500 г філе форелі або лосося, одна велика цибулина, три картоплини, літр молока, перець, сіль і лавровий лист беремо за смаком. Така кількість інгредієнтів розраховане на 4 порції.

Спосіб приготування: насамперед потрібно закип’ятити молоко. Чистимо картоплю і цибулю, ріжемо шматочками (довільної форми), додаємо в каструлю з молоком, кидаємо лавровий лист і варимо 15 хвилин. Потім виймаємо лавровий лист. Зварені овочі з молоком подрібнюємо блендером в пюре. Знову ставимо на невеликий вогонь, додаємо сіль і перець.

Рибне філе ріжемо на шматочки (порційні) і кладемо в суп. Ще 2-3 хвилини проварюємо, потім розливаємо по тарілках, прикрашаємо зеленню і подаємо на стіл.

Смачного!

Leave A Comment

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *