Тісто — прекрасна наживка

Для плотви і червоноперки. Плотва любить корм солодкий, який легко засвоюється, з запахом анісу, часнику.

Рецепт 1. У чистий посуд насипаємо білу пшеничну муку, додаємо воду, добре розмішуємо і вимішуємо. Таке тісто можна використовувати без будь-яких добавок, або додати ложечку цукру, кілька анісової крапель, або 1-2 зубки тертого часнику.

Рецепт 2. На шматочок чистого полотна покладіть м’якуш свіжої булки, змочіть теплою водою і довго розминайте через полотно. Додайте до цього тесту ароматизатори.

Рецепт 3. Картопляну або рисове борошно розімніть, додаючи масло, до утворення однорідної маси.

Рецепт 4. На чисте полотно покладіть м’якуш свіжого батона, така ж кількість Мелен конопляного насіння і додайте трохи олії. Все це змочіть теплою водою, довго розминайте через полотно. Це тісто досить тверде і добре «сидить» на гачку.

Рецепт 5. Потрібно спекти в духовці велику картоплину жовтого кольору на зрізі. Коли вона буде готова, зніміть шкірку і гарячої розімніть, додайте один жовток і одну ложечку картопляного крохмалю.

Рецепт 6. Бісквіт або інше тісто розімніть, додаючи молоко до утворення клейкої маси. Можна додати трохи цукру.

Рецепт 7. Розімніть бісквіт, додаючи мед, до освіти необхідної консистенції.

Рецепт 8. 4 частини м’якушки хліба, сушених і меленого, 1 частина Мелен конопляного насіння.

Рецепт 9. 3 частини конопляного насіння, 2 частини панірувальних сухарів, 5 частин рисової муки, 1 подрібнене яйце (круто зварене).

Для коропа, який дуже любить тісто, до наживки додають мед, цукор і т.п.

Рецепт 1. Свіжий бісквіт розминати, додаючи мед і цукор.

Рецепт 2. Закип’ятіть трохи води. Зніміть з вогню і додайте шафран, 2 ст. ложки кукурудзяного борошна і трохи цукрової пудри. Все ретельно вимішати. Якщо тісто виявиться рідким, додайте кукурудзяної муки.

Рецепт 3. Необхідно розім’яти м’якуш свіжого батона або булки, додаючи сиркові маси, ложечку меленого конопляного насіння і ложечку меду.

Рецепт 4. Розминаємо варені картоплини, додаючи один жовток, по 1 ст. ложці цукру і кукурудзяного борошна.

Для ляща найкращою наживкою є будь-який тісто, рецепти якого наводимо нижче.

Рецепт 1. Ретельно розітріть 2-3 зубки часнику, додайте пшенично борошна. Все ретельно вимішати.

Рецепт 2. Розімніть шматок свіжої булки, додаючи ложку зелені анісу, ложечку цукру, трохи масла.

Рецепт 3. Розімніть шматок свіжого хліба з кіркою, додайте скипидару.

Для лина.

Рецепт 1. Насипте в посуд 2-3 ст. ложки пшеничного борошна, ложку кукурудзяного борошна і ложечку цукру. Додайте трохи свіжої крові і ретельно вимішайте.

Leave A Comment

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *