Угорська уха

Інгредієнти: 2 кг хижої риби, 3 неочищені цибулини, 5 картоплин середнього розміру, 3 великих помідора, 200 г перловки, 1 ст. л. паприки, 1 ч. л. чорного перцю, 1 ч. л. гострого червоного перцю, сіль — за смаком

Спосіб приготування: беремо 2 кг хижої риби на каструлю об’ємом 3 літри, відокремлюємо філе, а на хвостах і хребтах варимо бульйон.

З звареного бульйону дістаємо кістки, а в нього кладемо неочищений цибулю, картоплю і перловку. Потім додаємо спеції. Все це варимо півгодини. У цей час нарізаємо дрібні шматочки філе, і після півгодини кидаємо їх в каструлю.

Доливаємо в бульйон 100 г горілки і ще 5 хвилин варимо. Потім кидаємо помідори, які потрібно нарізати часточками, і варимо ще хвилин зо.

Угорська уха готова.

Смачного!

Leave A Comment

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *